GG-Shampoo
Galloping Goop is een uitstekende keuze om paarden van alle rassen te verzorgen, voor alle disciplines.
Galloping Goop is speciaal geformuleerd om vuil en vlekken (zand, gras, mest en andere vlekken) uit de vacht, manen en staart te halen. Door de toepassing op het droge haar, daarna vermengd met water, kunnen de opgebouwde lagen viezigheid gemakkelijk verwijderd worden zonder huideigen olieën en vetten te verwijderen.
Dankzij de Aloë Vera en Vitamine E worden huid en haar gevoedt en krijgt je beste vriend zijdezacht, super glanzend haar en een gezonde huid.
Biologisch afbreekbaar, niet giftig, geschikt voor alle leeftijden (ook voor honden, katten, kippen, etc), en zonder toegevoegde siliconen en Chemicaliën.


Hoe gebruik je de shampoo?
Uitsluitend voor extern gebruik, stop met gebruik als er irritatie optreedt.
Breng een royale hoeveelheid shampoo aan en werk met speciale aandacht aan vieze en geklitte gebieden. Vermijd de ogen en mond. Laat het 5 minuten intrekken en spoel af tot het sop verdwenen is en er alleen maar water spoelt.
Voor beste show-resultaat eerst de De-Greaser, dan de shampoo en dan de conditioner


Wat is het verschil tussen de De-Greaser en de shampoo?
De shampoo heeft ook een ontklittende werking, de De-Greaser is voor het echte viezigheid uit de haren halen, de shampoo zorgt voor een ontklittende werking, zonder siliconen.


Galloping Goop is zo ontwikkeld dat ook puppy's, kittens en vogels ermee gewassen kunnen worden.

*kijk op onze dealer-pagina voor eventuele dealers bij jou in de buurt!*Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.