Shampoo
Animaderm is een onafhankelijk Frans laboratorium, gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van dermatologische producten voor paarden. Onze kennis is gebaseerd op de identificatie van plantaardige en minerale actieve ingrediënten - uniek - die we formuleren in oplossingen (crèmes of lotions) die speciaal zijn bestudeerd voor hun doeltreffendheid en eenvoud van gebruik.

Onderzoek en ontwikkeling
  • Alleen gebaseerd op natuurlijke componenten
  • Keuze van niet-vervuilende productiemethode.
  • Partnerschap met leveranciers van planten volgens het principe van eerlijke handel
  • Uitgebreid testen van nieuwe formuleringen en selectie van de meest innovatieve en uitzonderlijke producten.

https://www.animaderm.com/modules/jscomposer/uploads/tested-farrier2-2.jpghttps://www.animaderm.com/modules/jscomposer/uploads/natjely-price.pnghttps://www.animaderm.com/modules/jscomposer/uploads/derfen-n1.pnghttps://www.animaderm.com/modules/jscomposer/uploads/100-naturel.pnghttps://www.animaderm.com/modules/jscomposer/uploads/bee.pnghttps://www.animaderm.com/modules/jscomposer/uploads/paraben.png

Een andere gedachtegang
Onze aanpak is op de lange termijn, de rode draad in ons werk is het werken met natuurlijke producten voor het welzijn van de paarden. Onze distributeurs zijn ook dierenartsen en garanderen efficiëntie, maar ook betrouwbaarheid in de tests en resultaten van onze producten.


De ingrediënten die we weigeren
Neemolie: krachtig insecticide. Endocriene disruptor, genotoxisch carcinogeen. Veroorzaakt atrofie en overmatige sterfte bij jonge bijen.
Paraben: Wordt ervan verdacht de hormonale functies te verstoren. Methylparaben op de huid reageert met UVB, waardoor de huid versneld wordt verouderd en het DNA wordt beschadigd.
Lanoline, ook bekend als "wolvet" afgeleid van schapenwol, in bulk gebruikt in cosmetica. Industriële productie leidt tot een sterk misbruik van het dier. Huid irriterend en allergenisch middel.
Siliconen: milieu-impact zeer zorgwekkend. Bijna 500 jaar te worden gedegradeerd.
Parafines, minerale oliën en andere vaseline: afkomstig van de destillatie en raffinage van aardolie. Veroorzaakt roodheid en epidermale reacties, zoals dermatitis en eczeem bij langdurig gebruik.
En natuurlijk, elke synthetische chemische stof.

Het observatorium van Animaderm is een divisie van het bedrijf Animaderm, volledig ondersteund door de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling. Het doel is om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de levensstijl van paarden om concrete antwoorden te vinden op de toename van huidproblemen en allergieën.
Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.